Passie, gedreven en resultaatgericht

Ik ben Carlijn Slot, een jonge ondernemer met een passie voor videoproductie. Tijdens mijn opleiding "Leisure & Event management" heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en dit te combineren met de kennis die ik heb opgedaan in de evenementenbranche. 

Een paar waarden die voor mij belangrijk zijn: betrouwbaarheid, ontzorgen en professionaliteit. Deze waarden worden aangeboden voor een betaalbare en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Mijn onderscheidend vermogen: kwaliteit betaalbaar maken.

Afhankelijk van het doel van de klant zijn er nog een aantal belangrijke waarden die gerealiseerd kunnen worden namelijk: naamsbekendheid opbouwen, beleven/herbeleven, een beeld bij een bedrijf, product of dienst creëren en momenten doormiddel van beelden vereeuwigen.

Vooraf wordt het proces met de klant doorgenomen waarbij de verwachtingen en wensen worden besproken. Na het schieten van de beelden kan het montage proces van start gaan. Tijdens of na deze fase wordt er een feedback moment aangeboden voor een eventuele her montage.

Ik vind het belangrijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken over mijn werk. Ik ben ontzettend gedreven om het beste eruit te halen en de juiste resultaten te behalen.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.